Waar eten genieten is ...

Bib Gourmand voor Het Oude Dykhuys

RESTAURANT HET OUDE DYKHUYS BEKROOND MET EEN BIB GOURMAND!

Champagne van vreugde bij de bekendmaking van de nieuwe Bib Gourmand restaurantgids 2017. Restaurant Het Oude Dykhuys is één van de bekroonde restaurants! 134 Restaurants in de Benelux werden bekroond met deze bijzondere waardering van Michelin. Het Oude Dykhuys en 17 andere restaurants kregen voor het eerst een Bib Gourmand toebedeeld.

Michelin presenteerde 29 maart j.l. de nieuwe Bib Gourmand restaurantgids van 2021. Dit is een aparte gids voor de Benelux met vermelding van restaurants die zijn onderscheiden met een Bib Gourmand. Een Bib Gourmand staat voor een kwalitatief hoogwaardig drie-gangenmenu voor om en bij de € 39,00. Bib is een afkorting van Bibendum, de naam van het bekende Michelin bandenmannetje.

Net zoals de Michelinster is de Bib Gourmand uitgegroeid tot een begrip. Het is een restaurant wat de kwaliteit heeft van een Michelinster restaurant, maar dan met een betaalbaar prijskaartje.

Het maandelijks wisselende drie gangen keuzemenu van € 39,50 per couvert heeft inmiddels een overtuigende plaats op de menukaart van Het Oude Dykhuys. Vier jaar geleden besloten we dat de prijzen niet door konden blijven groeien. Het is dan ook fantastisch dat dit inmiddels is opgemerkt door de Michelin. De bekroning is dan ook geheel op zijn plaats. Met het verkrijgen van de Bib Gourmand kunnen we onze gasten laten ervaren dat kwalitatief én betaalbaar dineren hand in hand kunnen gaan.

Daarnaast is de wijnkaart de laatste twee jaar sterk aangepast. Een meer overzichtelijk assortiment en véél meer betaalbare wijnen. Een compliment voor gastheer-sommelier Daan Kruik, die altijd op zoek is naar wijnen met een hoge prijs-kwaliteit verhouding.

Ik ben trots op mijn team!

Alfred van Dijk, gastheer-eigenaar

U kunt online reserveren, heeft u nog vragen neem dan contact op.
Waar eten genieten is . . . .