Waar eten genieten is . . . .

Kerstdiner restaurant

Het restaurant is 1e Kerstdag geheel volgeboekt.

_____Kerst 2019_____

     

Amuses;
Truffeltje van tonijn in rijst crisp gerold, waarbij gel van soja en sambai azijn
Macaron gevuld met mousse van eendenlever


_____Menu_____

Zalm op lage temperatuur gegaard onder panade van coquille,
waarbij geroosterde coquille, bloemkool crème in witte chocolade
en texturen van pompoen

*****

Wildbouillon
met ravioli van patrijs en garnituur van bospaddenstoelen

*****

Rouleau van tongschar, koningskrab en langoustine
geserveerd met venkel, knapperige groene asperge,
mousseline van gepofte peen en heldere saus van krab en langoustine

*****

Ree filet met bitterbal van de bout,
tarte tatin van sjalot, oerbiet, chioggiabiet
en jus van ree en Madeira

*****

Kalfshaas en gebakken zwezerik,
waarbij mini boleten, aardappel-dragon kegel, spitskoolrol,
schorseneer in krokant jasje en saus met grove mosterd

*****

Geitenkaas uit de oven
geserveerd met compote van karmozijnpeer,
wentelteefje, sabayon van sauternes en honing kruid

*****

Panna cotta van kardemom,
bloedsinaasappel sorbet en gel, pistache-sponge cake, schuim van zuurstokken,
kaviaar van grapefruit en galette van witte chocolade

     


per couvert: 95,00

ontvangst 18.30 uur
aanvang diner 19.15 uur

U kunt online reserveren, heeft u nog vragen neem dan contact op.
Waar eten genieten is . . . .