Waar eten genieten is . . . .

Juni Menu


JUNI MENU

met

Culinaire Opties

Met dit drie-gangen keuzemenu kunt u volop betaalbaar genieten van mooie gerechten uit onze keuken.

SARDINE`S, GEMARINEERD,
geserveerd op Romeinse sla met ansjovis mayonaise, gedroogde tomaatjes, Kalamata olijven, basilicum en krokant van kelpwier

OF

GEPEKELDE DIAMANTHAAS,
dun uitgesneden op romige salade van aardappel met mosterd, geserveerd met 65 graden ei

***

ZALM WARM GEROOKT,
geserveerd met Hollandse asperges en Hollandaise saus

OF

KALFSSTAARTSTUK,
geserveerd op verse pasta, waarbij rucola salade, Parmazaanse kaas lamellen en pepersaus

***

LIMOEN CAKEJE
gedrenkt in limoncello, geserveerd met gezoete kwark, framboosjes en ijs van yoghurt en sereh-combucha

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 33,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

POMPOENSOEP
met gestoofde kippendij, kerrieroom en gesneden bieslook
7,50

SCHOL IN ROOMBOTER GEWELD,
geserveerd met couscous, radijs, bospeen en licht afgebonden heldere saus van strandkrab
11,50

QUICHE VAN ASPERGES,
oversmolten met brie en geserveerd met Hollandse asperge en romige foeliesaus (vegetarisch)
11,50

KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
12,50

 

Terug naar nieuws overzicht