Waar eten genieten is . . . .

WIJN- EN SPIJSAVOND Vrijdag 29 september 2017

WIJN- EN SPIJSAVOND
Vrijdag 29 september 2017

Graag nodigen wij u uit voor een avond culinair genieten.
In samenwerking met Kwast wijnkopers uit Nieuw Vennep organiseren wij een
gastronomische wijn en spijs avond.
De keuken brigade heeft een heerlijk vijf gangen menu samengesteld.
Tijdens de avond zal Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers, u informeren over de
gekozen wijnen bij elk gerecht.
Het belooft een leerzame maar vooral gezellige avond te worden!

MENU

Zalm gemarineerd met dille en mosterd,
geserveerd met mierikswortel, radijs, komkommer, inktviskroepoek
en bitterbal van kokkels en scheermesssen

Coquille en gamba geroosterd
met pompoen, kerrie, bloemkool en witte chocolade

Ravioli van gevogelte met ganzenlever,
gebakken paddenstoelen, schuimende gevogelte saus en geschaafde truffel

Lende van het Iberisch varken gebakken onder korst van bruine suiker
waarbij aardappel met hazelnoten, zuurkool in pata negraham
en saus van eekhoorntjesbrood

Marsala sabayon taartje,
krokant van amandel, mousse van giandua chocolade en ijs van karamel

KOFFIE OF THEE SERVIES
met huisgemaakte friandises

 

75,00 per couvert all-in.
Ontvangst met mousserende wijn 19.00 uur.
Aanvang diner 19.30 uur.


Wegens het grote succes van deze avond zijn er nog enkele tafels vrij.

Graag tot ziens,
André Geerlings en team

Terug naar nieuws overzicht