Waar eten genieten is . . . .

Wildmenu

_____WILDMENU_____

REEHAM MET BONBON VAN EENDENLEVER
op briochetoast waarbij compote van vossenbessen, tapenade van eekhoorntjesbrood mosterdsla en chips van truffelaardappel

GEBRADEN HERTENFILET
geserveerd met aardse groenten, taartje van appel en rode kool, aardappelgnocchi, stoof van hert en jus van specerijen

MARQUISSE VAN PURE CHOCOLADE,
kruidnagel, karamel en kastanje waarbij panna cotta van vanille, sabayon van marsala, gel van bloedsinaasappel en ijs van banaan

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
(supplement 7,50 p.p.)

per couvert 37,00

 

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het wildmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechten en bepaal zelf het aantal gangen.

WILDBOUILLON
met ravioli van wild, bospaddenstoelen en fijne groenten
7,50

FAZANTEN RAGOUT
onder korstdeeg gebakken
11,00

WILDZWIJN (pulled porc style)
geserveerd met aardappelmosterd puree, zuurkool en licht gerookte jus
12,50

KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
12,50

AANBEVOLEN WIJNARRANGEMENT
per glas 7,25
per half glas 3,75

AANBEVOLEN HUISWIJN
29,50 per fles

Terug naar nieuws overzicht