WIJN- EN SPIJSAVOND Vrijdag 24 november 2017
WIJN- EN SPIJSAVOND
Vrijdag 24 november 2017
Graag nodigen wij u uit voor een avond culinair genieten.
In samenwerking met Kwast wijnkopers uit Nieuw Vennep organiseren wij een gastronomische wijn en spijs avond.
De keuken brigade heeft een heerlijk vijf gangen menu samengesteld.
Tijdens de avond zal Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers, u informeren over de gekozen wijnen bij elk gerecht.
Het belooft een leerzame maar vooral gezellige avond te worden!
_____MENU_____
Kwartel in piccata jasje gebakken
geserveerd met rucola, appel, zoetzure chioggia biet
en dressing van witte aceto balsamico en agave
Coquille lamellen
op bloemkool met saus van gebrande amandelen
met haringkuit en krokant van amandelen en aardappel
Iberische wang gestoofd
met puree van aardappel en mosterd,
zuurkool en jus van gerookt spek
Hertenfilet gebakken a la Wellington
met taartje van appel, rode kool en bloedworst,
waarbij jonge spruitjes en saus van kruidkoek
Bombe van mango
schuim en gel van mango, cremeux van kalamansji,
poeder van pistache en ijs van kombucha
Koffie of thee servies
met huisgemaakte friandises
75,00 per couvert all-in.
Ontvangst met mousserende wijn 19.00 uur.
Aanvang diner 19.30 uur.
Graag tot ziens,
André Geerlings en team