Waar eten genieten is . . . .

November menu

NOVEMBER MENU

met

Culinaire Opties

Met dit drie-gangen keuzemenu kunt u volop betaalbaar genieten van mooie gerechten uit onze keuken.

GEPEKELDE ZALM MET GAMBA IN KROEPOEK
waarbij frisse groenten salade, sojagel en dashi gelei

OF

COPPA DI PARMA
met salade van aardappel, gepocheerd kwartelei en groene asperge

***

HEEK OP LAGE TEMPERATUUR GEGAARD,
geserveerd met fettuchine, knapperige groenten en saus van witte wijn

OF

KALFSTAARTSTUK EN WANG
geserveerd met puree van aardappel en mosterd, aardse groenten en jus met dragon

***

BLOEDSINAASAPPELTAARTJE
met witte chocolade en roze peper, geserveerd met ijs van crème fraîche en limoen

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 33,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

PADDENSTOELENSOEP,
met garnituur van wildzwijnsalami en truffelroom
9,50

SCHOL EN PANCETTA
geserveerd met gemarineerde artisjok en dressing van acetobalsamico en olijven
12,50

FAZANTENRAGOUT
met paddenstoelen, gebakken onder korstdeeg
11,50

KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
12,50

Terug naar nieuws overzicht