Waar eten genieten is . . . .

December menu

DECEMBER MENU

met

Culinaire Opties

Met dit drie-gangen keuzemenu kunt u volop betaalbaar genieten van mooie gerechten uit onze keuken.

SASHIMI VAN ALBACORE TONIJN
met gel van soja, wasabi mayonaise, salade van wakame en krokant van inktvis kroepoek

OF

HERFSTSALADE,
met gebraden hertenbout, paddenstoelen, chips van aardappel en dressing van aceto balsamico

***

SCHOL MET VULLING VAN GAMBA,
geserveerd met zoetzure groenten garnituren waarbij schuimende saus van witte wijn

OF

ROSE GEBRADEN KALFS RIB-EYE,
geserveerd met geroosterde ui, pompoen, rouleau van Bloemendaals gele, pastinaak en taartje van aardappel en kalfspastrami waarbij jus met ras el hanout

***

WARM NOTENTAARTJE
met parfait van steranijs en sabayon van Marsala

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 33,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

ZUURKOOLSOEP,
met garnituur van wildzwijn salami en krokant spek
8,50

KABELJAUW MET CHORISO UIT DE OVEN,
geserveerd met basmati rijst en groene asperge
12,50

FAZANTENRAGOUT
met paddenstoelen, gebakken onder korstdeeg
11,00

KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
12,50

Terug naar nieuws overzicht