januari menu
JANUARI MENU
met
Culinaire Opties
Met dit drie-gangen keuzemenu kunt u volop betaalbaar genieten van mooie gerechten uit onze keuken.
GEROOKTE ZALM DUN UITGESNEDEN
geserveerd op salade van aardappel, waarbij gebakken gamba
OF
CARPACCIO VAN WAGYU
met dressing van aceto-balsamico en noten begeleid door geraspte Parmezaanse kaas
***
SKREI GEBAKKEN ONDER CORNFLACKES,
geserveerd met spinazie, aardappelpuree en saus van witte wijn
OF
HERTENBIEFSTUK WAARBIJ STOOF VAN HERT ONDER KORSTDEEG GEBAKKEN,
geserveerd met wintergroenten en saus van kruidkoek
***
SPECERIJEN DRIELUIK
warm taartje van witte chocolade en kruidnagel, crème brûlée van kaneel en ijs van steranijs
OF
KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
(supplement 7,50 p.p.)
drie gangen 34,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
LANGOUSTINE BOUILLON
met garnituur van groenten en Hollandse garnalen
7,50
SCHOL MET CHORIZO UIT DE OVEN,
geserveerd op basmati rijst en groene asperge
12,50
FAZANTENRAGOUT
met paddenstoelen, gebakken onder korstdeeg
11,00
KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
12,50