Waar eten genieten is . . . .

WIJN- EN SPIJSAVOND Vrijdag 2 februari 2018

WIJN- EN SPIJSAVOND
Vrijdag 2 februari 2018

Graag nodigen wij u uit voor een avond culinair genieten.
In samenwerking met Kwast wijnkopers uit Nieuw Vennep organiseren wij een gastronomische wijn en spijs avond.
De keuken brigade heeft een heerlijk vijf gangen menu samengesteld.
Tijdens de avond zal Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers, u informeren over de gekozen wijnen bij elk gerecht.
Het belooft een leerzame maar vooral gezellige avond te worden!

_____MENU_____

Albacore en yellow-fin tonijn,
geserveerd met nori, sojagel,wasabi, mayonaise, gepofte rijst,
frisse komkommer en radijs

Skrei (Noorse kabeljauw) uit de oven,
geserveerd met Hollandse garnalen en prei,
waarbij nage van langoustine en earl grey

Kalfssukade
met knolselderij en truffel

Hollands lamsrib
geserveerd met texturen van pompoen
en jus met vadouvan, linzen en rauwe ham

Macaron met mandarijn canache,
tonkabonen roomijs, mineolagel en honing cress

Koffie of thee servies
met huisgemaakte friandises

 

75,00 per couvert all-in.
Ontvangst met mousserende wijn 19.00 uur.
Aanvang diner 19.30 uur.

Wegens het grote succes van deze avond zijn er nog enkele tafels vrij.

Graag tot ziens,
André Geerlings en team

 

Terug naar nieuws overzicht