Waar eten genieten is . . . .

Februari menu

FEBRUARI MENU

met

Culinaire Opties

Met dit drie-gangen keuzemenu kunt u volop betaalbaar genieten van mooie gerechten uit onze keuken.

SKREI (Noorse Kabeljauw) MET MOSTERD EN DILLE UIT DE OVEN,
waarbij zoetzure groenten, krokant van aardappel en mayonaise met hangop

OF

KALFSMUIS VAN DE BARBECUE
geserveerd met quacemole, basilicum mayonaise, gedroogde tomaatjes,
gemarineerde olijven en rucola met aceto balsamico

***

ZALM EN VENKEL OP DRIE MANIEREN
geserveerd met saus van pernod

OF

GELDERSE HOEN
met pompoen, suikerboontjes, parelgort, geroosterde cashew en jus met vadouvan

***

PROEVERIJ VAN WITTE CHOCOLADE EN MANDARIJN,
panna cotta, gemarineerde mandarijn, galette, gel en ijs

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 34,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

SOEP VAN GEROOKTE PALING EN AARDAPPEL,
met garnituur van gerookte paling en bosui
9,00

HEILBOT VAN DE GRILL
geserveerd met gemarineerde artisjok, zoete puntpaprika en saus van witte wijn
9,50

ZWEZERIK KROKANT GEBAKKEN,
geserveerd met risotto, groene asperge en jus met eekhoorntjesbrood
11,50

KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
12,50

Terug naar nieuws overzicht