Waar eten genieten is . . . .

Wijn- en Spijsavond vrijdag 6 april 2018

WIJN- EN SPIJSAVOND
VRIJDAG 6 april 2018

Graag nodigen wij u uit voor een avond culinair genieten.
In samenwerking met Kwast wijnkopers uit Nieuw Vennep organiseren wij een
gastronomische wijn en spijs avond.
De keuken brigade heeft een heerlijk vijf gangen menu samengesteld.
Tijdens de avond zal Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers, u informeren over de
gekozen wijnen bij elk gerecht.
Het belooft een leerzame maar vooral gezellige avond te worden!

_____MENU_____

Kabeljauw met dille en mosterd uit de oven
geserveerd met een frisse zoetzure groenten salade waarbij mayonaise met hangop en
krokant van aardappel

Gegrilde rog vleugel
met risone, groene asperge en rijk gevulde tomatendressing

Anjou duif
met spelt, mais, pompoen en zonnebloempitten
geserveerd met een eigen jus

Kalfszijlende in combinatie met ossenstaart gegaard in IPA bier
geserveerd met schorseneren, aardappel-hazelnotenpuree
en jus met morilles

Taartje van bloedsinaasappel en verveine
waarbij witte chocolade, gedroogd eiwitschuim en ijs van crème fraîche en banaan

Koffie of thee servies
met huisgemaakte friandises

 

75,00 per couvert all-in.
Ontvangst met mousserende wijn 19.00 uur.
Aanvang diner 19.30 uur.

Graag tot ziens,
André Geerlings en team

 

Terug naar nieuws overzicht