Waar eten genieten is . . . .

April menu

APRIL MENU

met

Culinaire Opties

Met dit drie-gangen keuzemenu kunt u volop betaalbaar genieten van mooie gerechten uit onze keuken.

ZALM GEROOSTERD MET FIVE SPICES
geserveerd met wakame, soja gelei, wasabiroom en gamba in tempura

OF

KALFSTARTAAR,
waarbij 63 graden ei, mosterdmayonaise, cress en poeder

***

KOOLVIS UIT DE OVEN MET TOMAAT, OLIJVEN EN LARDO DI COLONNATA
wilde spinazie, risonne en witte wijnsaus gemarmerd met basilicumolie

OF

EENDENBORST,
met geroosterde roseval, groene asperge en jus met tijm

***

PROEVERIJ VAN YOGHURT,
mousse, basilicum-yoghurt ijs, crunch, yoghurt-aardbeien bavaroise en yoghurt crème

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 34,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

RUNDERBOUILLON
met garnituur van fijne groenten en bladselderij
7,50

ZEEBAARS VAN DE GRILL,
geserveerd met zeekraal en kreeftensaus
12,50

LAMSRIB,
met eigenwijze ratatouille en jus met vadouvan
11,50

KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
12,50

Terug naar nieuws overzicht