Waar eten genieten is . . . .

Wijn- en Spijsavond vrijdag 8 juni 2018

WIJN- EN SPIJSAVOND
VRIJDAG 8 juni 2018

Graag nodigen wij u uit voor een avond culinair genieten.
In samenwerking met Kwast wijnkopers uit Nieuw Vennep organiseren wij een
gastronomische wijn en spijs avond.
De keuken brigade heeft een heerlijk vijf gangen menu samengesteld.
Tijdens de avond zal Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers, u informeren over de
gekozen wijnen bij elk gerecht.
Het belooft een leerzame maar vooral gezellige avond te worden!

_____MENU_____

Dikbilkalfstartaar
geserveerd met schuim en kruim van mosterd, mosterdsla en 63 graden ei

Zalm, gemarineerd en dun uitgesneden
geserveerd op Hollandse asperges waarbij dressing met haringkuit en foreleitjes

Gegrilde zeebaars
geserveerd met zee groenten, risonne en saus van strandkrabben

Halve kwartel gevuld met eendenlever en paddenstoelen,
geserveerd met doperwtjes, aardappeltjes gegaard in kalfsjus
en saus van gevogelte en lavas

Proeverij van rabarber en witte chocolade
Panna cotta van witte chocolade, gekonfijte rabarber,
rabarbergel en rabarbersorbet

Koffie of thee servies
met huisgemaakte friandises

 

75,00 per couvert all-in.
Ontvangst met mousserende wijn 19.00 uur.
Aanvang diner 19.30 uur.

Graag tot ziens,
André Geerlings en team

 

Terug naar nieuws overzicht