juni menu
JUNI MENU
met
Culinaire Opties
Met dit drie-gangen keuzemenu kunt u volop betaalbaar genieten van mooie gerechten uit onze keuken.
GEMARMERDE TONIJN MET ZEEWIER,
waarbij wakame salade, soja gel, wasabi room en gamba’s gebakken in
Japans broodkruim
OF
COPPA DI PARMA EN HOLLANDSE ASPERGE
met kropsla, romige dressing en krokante chips van aardappel
***
WARM GEROOKTE ZALM,
met Hollandse asperge, zeekraal, lamsoren en saus van witte wijn
OF
PARELHOEN, OP DE HUID GEBAKKEN
geserveerd met kleurrijke zomergroenten, aardappeltjes gegaard in kalfsjus
en saus van gevogelte en foelie
***
GEMARINEERD ROOD ZOMERFRUIT,
met gezoete crème fraîche en huisgemaakt vanille roomijs
OF
KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
(supplement 7,50 p.p.)
drie gangen 34,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
ASPERGESOEP,
met beenham roerei en bieslook
7,50
ZEEBAARS VAN DE GRILL,
knapperige groene asperge, risotto en rijk gevulde tomatendressing
11,50
ASPERGE FLAMANDE,
asperges geserveerd onder gekookte ham en kruim van gekookt ei waarbij
gesmolten roomboter
11,50
KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
12,50