Waar eten genieten is . . . .

Wijn- en Spijsavond vrijdag 28 september 2018

WIJN- EN SPIJSAVOND
VRIJDAG 28 september 2018

Graag nodigen wij u uit voor een avond culinair genieten.
In samenwerking met Kwast wijnkopers uit Nieuw Vennep organiseren wij een
gastronomische wijn en spijs avond.
De keuken brigade heeft een heerlijk vijf gangen menu samengesteld.
Tijdens de avond zal Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers, u informeren over de
gekozen wijnen bij elk gerecht.
Het belooft een leerzame maar vooral gezellige avond te worden!

_____MENU_____

Amuse;
Warm eitje met huis gerookte zalm, mosterdmayonaise, komkommer en tuinkers

Tartaar van rund (modern)
met Oosterse smaken, sambai azijn, sojagel, nori, wasabi en kroepoek krokant

Tongschar, kreeft en lardo
geserveerd met Opperdoes aardappel, postelein en schuim van boeren karnemelk

Kalfsstaartstuk van de green egg,
dun uitgesneden geserveerd op verse pasta, saus met groene peper en frisse rucola salade
met Parmezaanse kaas

Tamme eendenborst en bitterbal van het boutje,
geserveerd met texturen van appel en biet waarbij jus met sherry

Roodfruit cremeux taart,
Waarbij frambozen-chocoladekogel, aardbeienmarshmallow, bramen macaron, frambozen
espuma, witte chocolademousse en verveinne gel

Koffie of thee servies
met huisgemaakte friandises


75,00 per couvert all-in.
Ontvangst met mousserende wijn 19.00 uur.
Aanvang diner 19.30 uur.

Graag tot ziens,
André Geerlings en team


 

Terug naar nieuws overzicht