WIJN- EN SPIJSAVOND VRIJDAG 28 september 2018
Graag nodigen wij u uit voor een avond culinair genieten. In samenwerking met Kwast wijnkopers uit Nieuw Vennep organiseren wij een gastronomische wijn en spijs avond. De keuken brigade heeft een heerlijk vijf gangen menu samengesteld. Tijdens de avond zal Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers, u informeren over de gekozen wijnen bij elk gerecht. Het belooft een leerzame maar vooral gezellige avond te worden!
_____MENU_____
Amuse; Warm eitje met huis gerookte zalm, mosterdmayonaise, komkommer en tuinkers
Tartaar van rund (modern) met Oosterse smaken, sambai azijn, sojagel, nori, wasabi en kroepoek krokant
Tongschar, kreeft en lardo geserveerd met Opperdoes aardappel, postelein en schuim van boeren karnemelk
Kalfsstaartstuk van de green egg, dun uitgesneden geserveerd op verse pasta, saus met groene peper en frisse rucola salade met Parmezaanse kaas
Tamme eendenborst en bitterbal van het boutje, geserveerd met texturen van appel en biet waarbij jus met sherry
Roodfruit cremeux taart, Waarbij frambozen-chocoladekogel, aardbeienmarshmallow, bramen macaron, frambozen espuma, witte chocolademousse en verveinne gel
Koffie of thee servies met huisgemaakte friandises
75,00 per couvert all-in. Ontvangst met mousserende wijn 19.00 uur. Aanvang diner 19.30 uur.
Graag tot ziens, André Geerlings en team

|