Waar eten genieten is . . . .

Wijn- en Spijsavond vrijdag 7 december 2018

WIJN- EN SPIJSAVOND
VRIJDAG 7 december 2018

Graag nodigen wij u uit voor een avond culinair genieten.
In samenwerking met Kwast wijnkopers uit Nieuw Vennep organiseren wij een
gastronomische wijn en spijs avond.
De keuken brigade heeft een heerlijk vijf gangen menu samengesteld.
Tijdens de avond zal Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers, u informeren over de
gekozen wijnen bij elk gerecht.
Het belooft een leerzame maar vooral gezellige avond te worden!

_____MENU_____

Roodpootpatrijs, lauwwarm geserveerd
op salade van zuurkool, waarbij rilette van eendenlever en patrijs
waarbij crostini van zuurdesem en saus met rozijnen

Snoekbaars, op de huid gebakken
geserveerd met bloemkool en afgebonden bouillon van gerookte paling

Hertenhaas medaillon onder panade van kastanjes en hazelnoten
waarbij rodekool, appel, spruitjes aardappelkegel en jus met specerijen

Kaasplateau
van Hollandse boerenkazen met garnituren

Drieluik van specerijen;
Bavaroise van gebrande amandels met mousse van melkchocolade en kruidnagel.
Warm appeltaartje met kaneelroom
en ijs van steranijs met stroopwafelkruim en chocoladeschots

Koffie of thee servies
met huisgemaakte friandises


75,00 per couvert all-in.
Ontvangst met mousserende wijn 19.00 uur.
Aanvang diner 19.30 uur.

Graag tot ziens,
André Geerlings en team


 

Terug naar nieuws overzicht