Waar eten genieten is . . . .

Wildmenu

Onze keukenbrigade heeft een heerlijk wildmenu samengesteld waarin
verschillende wildsoorten de revue zullen passeren.

_____Wildmenu_____

Bonbon van wildpaté
met compote en gel van vossenbessen
waarbij getoast brioche, moes van eendenlever en galantine van reeham

Gebraden hertenfilet,
geserveerd met rouleau van savoiekool, zoetzure pompoen,
gelei van rodekool, bospaddenstoelen, wafel van aardappel en kastanje
en jus met specerijen

Warm taartje van witte chocolade, sinaasappel en kruidnagel
waarbij vijg, huis gedraaid notenroomijs, taaie karamel, krokant van amandelen
en sabayon van marsala

OF

Kaasplateau:
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
(supplement 7,50 p.p.)

Per couvert 39,50


___Culinaire Opties___

Als u extra wil genieten kunt u het wildmenu uitbreiden
met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechten en bepaal zelf het aantal gangen.

Wildbouillon
met bospaddenstoelen en ravioli van wild
8,50

Roodpootpatrijs
met bitterbal van het boutje, zuurkool in spek, aardappelpuree met appel en
saus van laurier en gewurztraminer
12,50

Verse pasta met wildzwijn salami,
cantharellen en truffel
11,50

Kaasplateau
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
12,50

___Aanbevolen wijnarrangement___
Laat u verrassen door onze suggestie van een wijn in combinatie met elk
gerecht. Indien gewenst kunnen wij u ook een ‘bob’arrangement serveren,
waarbij u een mindere hoeveelheid wijn geschonken krijgt.

per glas 7,75
per half glas 4,00

___Aanbevolen huiswijn___
Contrade belusa 2016, nero d’Avola Appasimento, Sicilië.
Een krachtige, rijpe rode wijn van de druivensoort nero d’Avola.
Het wijnhuis Barone Montalto ligt in het zuid westen van het eiland.
Ongeveer 50% van de druiven zijn ingedroogd voordat de wijn gegist wordt.
De wijn ondergaat 6 maanden houtrijping.

per glas 5,75
per fles 29,50

 

Terug naar nieuws overzicht