Waar eten genieten is . . . .

November menu

NOVEMBER MENU

met

Culinaire Opties

Met dit drie-gangen keuzemenu kunt u volop betaalbaar genieten van
mooie gerechten uit onze keuken.

HEILBOTPATÉ EN GEBAKKEN GAMBA
met texturen van biet (kroepoek, gel, zoetzure compote, kogel met bietenblad, chioggia, cremeux)

OF

WILDZWIJNHAM
geserveerd met herfstsalade, gebakken paddenstoelen, chips van aardappel
en dressing van sherry en vossenbessen

***

ZEEWOLF ONDER CRUMBLE VAN CHORIZO,
op stamppotje van winterpostelein waarbij saus van witte wijn

OF

HERTENBOUT EN HERTENPEPER
geserveerd met herfstgarnituren en saus van kruidkoek

***

YOGHURTBAVAROISE
met gebrande mango, passievruchtsorbet, en gel van bloedsinaasappel

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 36,00

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

GEROOKTE PALING-AARDAPPELSOEP,
met garnituur van gerookte paling en bosui
9,50

TONGSCHAR EN PANCETTA
geserveerd met gemarineerde artisjok, zoete paprika en dressing van acetobalsamico en
olijven

12,50

FAZANTENRAGOUT
met paddenstoelen, gebakken onder korstdeeg
11,00

KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
12,50

 

Terug naar nieuws overzicht