Waar eten genieten is . . . .

December menu

DECEMBER MENU

met

Culinaire Opties

Met dit drie-gangen keuzemenu kunt u volop betaalbaar genieten van
mooie gerechten uit onze keuken.

GEMARMERDE TERRINE VAN YELLOWFIN EN ALBACORE TONIJN,
met nori, soja, wasabi en wakame

OF

GEPEKELDE DIAMANTHAAS,
geserveerd met aardse groentensalade waarbij gebakken paddenstoelen, truffelmayonaise
en aardappelchips

***

KABELJAUW UIT DE OVEN,
met pata negraham, zuurkool, aardappelpuree en saus van witte wijn

OF

WILDE EEND OP HET KARKAS GEGAARD
geserveerd met herfstgarnituren, gestoofd boutje, aardappel-amandel kegel
en jus van eend en agave

***

CREMEUX VAN PASSIEVRUCHTEN
crumble van brownie, bloedsinaasappelgel en bananen - crème fraîche ijs

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 36,00

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

SOEP VAN JONGE PREI EN KERRIE,
met garnituur van bosui en Hollandse garnalen
9,50

ZEEDUIVEL PICATTA,
met wilde spinazie en saus van geroosterde tomaat en paprika
12,50

FAZANTENRAGOUT
met paddenstoelen, gebakken onder korstdeeg
11,00

KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
12,50

 

Terug naar nieuws overzicht