Waar eten genieten is . . . .

Wijn- en Spijsavond vrijdag 8 februari 2019

WIJN- EN SPIJSAVOND
VRIJDAG 8 februari 2019

Graag nodigen wij u uit voor een avond culinair genieten.
In samenwerking met Kwast wijnkopers uit Nieuw Vennep organiseren wij een
gastronomische wijn en spijs avond.
De keuken brigade heeft een heerlijk vijf gangen menu samengesteld.
Tijdens de avond zal Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers, u informeren over de
gekozen wijnen bij elk gerecht.
Het belooft een leerzame maar vooral gezellige avond te worden!

_____MENU_____

Spicy ceviche van Noorse kabeljauw
texturen van komkommer en schuim van komkommer en oester

Geroosterde coquille
met kreeftenrisotto, venkel, groene asperge
en saus van strandkrab

Gestoofde varkenswang
waarbij Iberische ham, stamppotje van aardpeer, hazelnoten en rucola
en jus van het stoofvocht

Gebraden kalfshaas
met ragout van zwezerik en kalfstong onder korstdeeg,
geserveerd met bimi, schorseneren, bundelzwammen en truffel

Bavarois van witte chocolade
gevuld met cremeux van mango, waarbij sorbet van bloedsinaasappel
en kroepoek van chocolade


75,00 per couvert all-in.
Ontvangst met mousserende wijn 19.00 uur.
Aanvang diner 19.30 uur.

Graag tot ziens,
André Geerlings en team


Terug naar nieuws overzicht