Waar eten genieten is . . . .

Februari menu

FEBRUARI MENU

met

Culinaire Opties

Met dit drie-gangen keuzemenu kunt u volop betaalbaar genieten van
mooie gerechten uit onze keuken.

TONIJN IN SESAM GEROOSTERD WAARBIJ GAMBA IN KROEPOEKKROKANT,
knapperige groentesalade en dressing van soja en wasabi

OF

KALFSPASTRAMI,
geserveerd met Opperdoessalade, geitenkaasparels, gedroogde tomaat, mizuna en
zuurdesemkrokant

***

SKREI (Noorse kabeljauw)
met bundelzwammen, bimi, hutspot in krokant jasje, geroosterde worteltjes
en saus Hollandaise

OF

IBERISCHE LENDE ONDER MOSTERD-SUIKERKORST,
waarbij gestoofde wang, groene asperge, sugarsnaps, Soesterknol, puree van aardappel en
hazelnoten en jus met geroosterd eekhoorntjesbrood

***

SPECERIJENDESSERT,
brownie met kruidnagel, lolly van vanille en witte chocolade,
karamelchocolade-kaneel mousse en fudge ijs

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 37,00

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

LANGOUSTINE BOUILLON
met garnituur van krabravioli en fijne groenten
9,50

SNOEKBAARS OP DE HUID GEBAKKEN
waarbij stamppotje van winterpostelein en spek
12,00

WILDE DUIF
met paddenstoelen en gesmolten eendenlever
11,50

KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
12,50

Terug naar nieuws overzicht