Waar eten genieten is . . . .

April menu

APRIL MENU

met

Culinaire Opties

Met dit drie-gangen keuzemenu kunt u volop betaalbaar genieten van
mooie gerechten uit onze keuken.

GEMARINEERDE ZALM TARTAAR EN RAUWE COQUILLE,
met mierikswortelparel, groene asperge tip, limoen cress, mosterdpoeder
en crème en krokant van aardappel en mosterd

OF

LAMSHAM,
lamszwezerik in tempura en broodkruim gebakken, gepofte tomaat,
basilicum, olijven crisp, little gem en daslook-mayonaise

***

GEGRILDE ZEEBRASEM
gestoofde inktvis, kippendij, gamba, couscous, kleurrijke groenten en afgebonden bouillon
van garnalen

OF

DRIELUIK KALF
kalfsstaartstuk van de green-egg, bitterbal van kalfstong en sukade met krokantjes
met begeleidende garnituren en kalfsjus

***

LIMOEN PANNA COTTA
met yoghurtmousse, limoen gel, hibiscus jus en citroen sorbet

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 37,00

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

SOEP VAN GEROOKTE PALING EN ROSEVALL AARDAPPEL
met garnituur van gerookte paling en jonge prei
9,50

TARBOT, GEROOSTERD
zoetzure bietjes en saus van witte wijn
14,50

KWARTEL PICATTA,
risottokoek, gesmoorde tatsoi, gevogeltejus
11,50

KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
12,50

Terug naar nieuws overzicht