Waar eten genieten is . . . .

Paas menu

Eerste Paasdag 21 april 2019

Zondag 21 april, Eerste Paasdag zijn wij geopend voor diner.
Naast onze a la carte kaart en het maandmenu serveren wij een
Paas menu met heerlijke voorjaarsgerechten.

_____ PAAS MENU_____

Huis gerookte zalm dun gesneden
met salade van aardappel en Hollandse asperge
gefrituurd eierdooier en mosterdmayonaise

Bouillon van gevogelte
met gepocheerde kwartelei en lente ui

Zeebaars van de grill
met lamsoren en rijk gevulde tomatendressing

Gebraden Lamsrib
met voorjaarsgroenten, tabouleh en jus met vadouvan

Huisgemaakte verveine vla
met in limoncello en citroenmelisse gemarineerde aardbeien,
gezoete crème fraîche en ijs van boeren yoghurt

per couvert 52,50

Geopend voor diner vanaf 18.00 uur
(Maandag 22 april, 2e paasdag zijn wij gesloten)

Terug naar nieuws overzicht