Waar eten genieten is . . . .

Wijn- en spijsavond, vrijdag 27 september 2019

WIJN- EN SPIJSAVOND
VRIJDAG 27 september 2019

Graag nodigen wij u uit voor een avond culinair genieten.
In samenwerking met Kwast wijnkopers uit Nieuw Vennep organiseren wij een
gastronomische wijn en spijs avond.
De keuken brigade heeft een heerlijk vijf gangen menu samengesteld.
Tijdens de avond zal Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers, u informeren over de
gekozen wijnen bij elk gerecht.
Het belooft een leerzame maar vooral gezellige avond te worden!

_____MENU_____

BONBON VAN EENDENLEVER EN KWARTEL,
gesuikerd briochebrood, modern appeltje en stroop van appel en aceto balsamico

TONGSCHAR IN LIMOENBOTER GEWELD,
geserveerd met brandade van gestoomde makreel, salade van rood- en witlof,
saus Hollandaise en krokant van aardappelcroutons

LAVAS POLENTA GEVULD MET TALEGGIO,
met eigenwijze ratatouille en dressing van Kalamata olijven

MEDAILLON VAN KALFSHAAS WAARBIJ KALFSWANG,
rauwe ham, aardappelkegel, pied blue, spitskoolrouleau en jus met morilles

BAVAROISE VAN VANILLE,
met kriekbierschuim, kersen sorbet, rode bieten merenque, verse frambozen en krokant van amandel

KOFFIE OF THEE SERVIES
met huisgemaakte friandises


75,00 per couvert all-in.
Ontvangst met mousserende wijn 19.00 uur.
Aanvang diner 19.30 uur.

Graag tot ziens,
André Geerlings en team


Terug naar nieuws overzicht