Waar eten genieten is . . . .

Simonsig Wijn-Spijs Diner

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor een uniek Wijn-Spijs Diner op zondag 10 november a.s. Tijdens deze bijzondere proeverij, onder leiding van eigenaar Johan Malen (wijnhuis Simonsig) en Alfons Kiljan (Kwast Wijnkopers), zullen er een rijke verscheidenheid aan Simonsig wijnen geproefd worden en zullen beide uitgebreid ingaan op de geschiedenis en strategie van dit bijzondere familiebedrijf.

Onze Chef kok zal met de keukenbrigade de wijnen begeleiden met verrassende, culinaire Zuid-Afrikaanse specialiteiten.

_____MENU_____

PROEVERIJ VAN ZUID-AFRIKAANSE VOORGERECHTJES
Zuid-Afrikaanse biltong, samosa met vulling van lamsvlees, okra kippensoep en garnaal peri peri

BARACUDA VAN DE GRILL
met lauw warme bulgersalade, artisjok, avocado en saus van geroosterde tomaten

RUNDERSTAARTSTUK VAN DE BRAAIJ
gecombineerd met gekruide runderwang, waarbij pompoen uit de oven, zoete puntpaprika, suiker boontjes en jus van Simonsig pinotage en mung bonen

MELKTAART,
mango, schuim van rooibos en yoghurt-grapefruit ijs

KOFFIE OF THEE SERVIES
met huisgemaakte friandises


85,00 per couvert all-in.
Ontvangst met mousserende wijn 17.30 uur.
Aanvang diner 18.30 uur.

Graag tot ziens,
André Geerlings en team


Terug naar nieuws overzicht