Waar eten genieten is . . . .

November menu

NOVEMBER MENU

met

Culinaire Opties

Met dit drie-gangen keuzemenu kunt u volop betaalbaar genieten van
mooie gerechten uit onze keuken.

GEPEKELDE ZALM MET GAMBA IN KROEPOEK
geserveerd met frisse groenten salade, sojagel en dashi gelei

OF

WILDZWIJNHAM
geserveerd met herfstsalade, gebakken paddenstoelen, chips van aardappel
en dressing van vossenbessen en sherry

***

ZEEWOLF ONDER CRUMBLE VAN CHORIZO,
op stamppotje van winterpostelein waarbij saus van witte wijn

OF

KALFSSTAARTSTUK EN WANG,
met aardse groenten, puree van aardappel en mosterd en jus met dragon

***

WARM TAARTJE VAN SINAASAPPEL EN WITTE CHOCOLADE,
waarbij sabayon van grand manier, crumble van boterkoek en ijs van crème fraîche
en limoen

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
(supplément 7,50 p.p.)

drie gangen 37,00

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

PADDENSTOELENSOEP
met garnituur van patrijs en schuim van truffel
8,50

TONGSCHAR EN PANCETTA
geserveerd met gemarineerde artisjok, zoete paprika en dressing van aceto balsamico
en olijven

12,50

RAVIOLI VAN FAZANT OVERSMOLTEN MET EENDENLEVER,
op zuurkool en saus van laurier
12,50

KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
12,50

Terug naar nieuws overzicht