Waar eten genieten is . . . .

December menu

DECEMBER MENU

met

Culinaire Opties

Met dit drie-gangen keuzemenu kunt u volop betaalbaar genieten van
mooie gerechten uit onze keuken.

KABELJAUW IN RAUWE HAM GEGAARD
geserveerd met romige aardappelsalade, winterpostelein en mayonaise met roze peper

OF

RUNDERLENDE GEPEKELD EN GEROOKT,
dun uitgesneden geserveerd met notendressing, gedroogde tomaatjes, rucola,
geroosterde pijnboompitjes en Parmezaanse kaas

***

SCHAR MET KORST VAN CORNFLAKES,
waarbij kleurrijke groenten, aardappel-mais quenelle en sherry beurre-blanc

OF

PROEVERIJ VAN WILD,
rouleau van fazant, gebraden hertfilet, reepeper onder korstdeeg, najaars
groenten en bijpassende sauzen

***

SPECERIJEN DESSERT,
warm taartje van witte chocolade en kruidnagel, crème brulée van steranijs en
ijs van kaneel

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
(supplément 7,50 p.p.)

drie gangen 37,00

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

KREEFTENSOEP,
met garnituur van Hollandse garnalen en cognac room
10,50

GEROOSTERDE COQUILLE EN GAMBA
op gestoofde prei met kerrie schuim
12,50

KWARTEL,
met krokant koekje van risotto en stoof van het boutje, groene asperge en
saus van foelie

12,50

KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
12,50

Terug naar nieuws overzicht