Waar eten genieten is . . . .

Januari menu

JANUARI MENU

met

Culinaire Opties

Met dit drie-gangen keuzemenu kunt u volop betaalbaar genieten van
mooie gerechten uit onze keuken.

TONIJN IN SESAM GEROOSTERD,
geserveerd met wasabiroom, sojagel, gepekelde gember, wakame en inktviskroepoek

OF

COPPA DI PARMA,
dun uitgesneden geserveerd met basilicumdressing, frisse salade, gedroogde tomaatjes,
en croutons van foccaciabrood

***

SCHELVISRUG MET KRUIDEN UIT DE OVEN,
waarbij kleurrijke groenten, mousseline van aardappel en saus van strandkrabben

OF

MEDAILLON VAN OSSENHAAS MET GESTOOFDE KALFSWANG,
eigenwijze ratatouille, aardappeltaart en jus met sjalotten en rode wijn

***

CHOCOLADE BLOEDSINAASAPPELTAART,
geserveerd met bloedsinaasappelsorbet, panna cotta bonbon van kardemom en sabayon van
Grand Marnier

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 38,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

WILDBOUILLON,
met garnituur van wildravioli en paddenstoelen
10,50

ROULEAU VAN TONGSCHAR EN LANGOUSTINE,
met schuim van sherry, mousseline van gepofte peen en knapperige groene asperge
13,50

KWARTEL,
met krokant koekje van risotto en stoof van het boutje, groene asperge
en saus van foelie

13,50

KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen
12,50

Terug naar nieuws overzicht