Waar eten genieten is . . . .

Wijn- en spijsavond, vrijdag 6 maart 2020

WIJN- EN SPIJSAVOND
VRIJDAG 6 maart 2020

Graag nodigen wij u uit voor een avond culinair genieten.
In samenwerking met Kwast wijnkopers uit Nieuw Vennep organiseren wij een
gastronomische wijn en spijs avond.
De keuken brigade heeft een heerlijk vijf gangen menu samengesteld.
Tijdens de avond zal Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers, u informeren over de
gekozen wijnen bij elk gerecht.
Het belooft een leerzame maar vooral gezellige avond te worden!

_____MENU_____

Zalmrug gemarineerd met venkel en gin,
geserveerd met texturen van komkommer, venkel en gin

Skrei in de oven gegaard met een crumble van chorizo
op gestoofde prei met saus van piment d′Espelette

Risollo, gebakken paddenstoelen, Parmezaanse kaas,
dobbelsteentjes kalfspastrami en schuim van morilles

Iberische lende onder suikerkorst
geserveerd met zijn eigen ham, puree van aardappelen en gebrande hazelnoten,
zoete uitjes, gebakken witlof en jus met eekhoorntjesbrood

Sabayontaartje van Moscato d′Asti,
frambozen, gel van bloedsinaasappel, mousse van witte chocolade en limoen,
macarons met ganache en ijs van yoghurt en sereh

Koffie of thee servies
met huisgemaakte friandises


77,50 per couvert all-in.
Ontvangst met mousserende wijn 19.00 uur.
Aanvang diner 19.30 uur.

Graag tot ziens,
André Geerlings en team


Terug naar nieuws overzicht