Waar eten genieten is ...

Wijn en Spijsmiddag zondag 18 juli 2021

___Wijn & Spijs evenement___
In de afgelopen maand heb ik aan tafel veel mensen kunnen spreken waarbij ik van velen de vraag kreeg of we de wijn en spijs blijven organiseren. Waarbij ik volmondig kan zeggen dat wij dit zeker blijven doen. Op korte termijn hebben wij dan ook besloten om op twee dagen een wijn en spijs evenement te organiseren en hopen u dan te mogen ontvangen.

Wijn & Spijsmiddag
Zondag 18 juli 2021
Ontvangst: 12.30 uur
Start Lunch: 13.00 uur

Het menu is als volgt samengesteld:

Wijn & Spijs menu

Wilde zeebaars onder limoen mayonaise gegaard,
waarbij zoetzure groenten en krokant van brood en limoen

Zwezerik krokant gebakken,
geroosterde coquille en gamba op quinoa met schuimende saus van kreeft

Gepofte zoete aardappel
met geitenkaas, nootjes, crème fraîche en chipottlesaus

Lamsrib van de barbecue geserveerd met tabouleh
zoete paprika, geroosterde groene asperge en jus met baharat

Platte perzik,
geserveerd in afgebonden pocheervocht van Moscato d’Asti
samen met marsepein, frambozen en ijs van gebrande amandelen

Elk gerecht wordt begeleid door zorgvuldig gekozen wijnen
die van toelichting worden voorzien door de Sommelier.

per couvert 79,50
U kunt via de website reserveren.

Wij hopen u weer te mogen begroeten bij ons in Het Oude Dykhuys.

Vriendelijke groet,
Alfred van Dijk & team

Terug