___Wijn & Spijs evenement___ In de afgelopen maand heb ik aan tafel veel mensen kunnen spreken waarbij ik van velen de vraag kreeg of we de wijn en spijs blijven organiseren. Waarbij ik volmondig kan zeggen dat wij dit zeker blijven doen. Op korte termijn hebben wij dan ook besloten om op twee dagen een wijn en spijs evenement te organiseren en hopen u dan te mogen ontvangen.
Wijn & Spijsmiddag Zondag 18 juli 2021 Ontvangst: 12.30 uur Start Lunch: 13.00 uur
Het menu is als volgt samengesteld:
Wijn & Spijs menu
Wilde zeebaars onder limoen mayonaise gegaard, waarbij zoetzure groenten en krokant van brood en limoen
Zwezerik krokant gebakken, geroosterde coquille en gamba op quinoa met schuimende saus van kreeft
Gepofte zoete aardappel met geitenkaas, nootjes, crème fraîche en chipottlesaus
Lamsrib van de barbecue geserveerd met tabouleh zoete paprika, geroosterde groene asperge en jus met baharat
Platte perzik, geserveerd in afgebonden pocheervocht van Moscato d’Asti samen met marsepein, frambozen en ijs van gebrande amandelen
Elk gerecht wordt begeleid door zorgvuldig gekozen wijnen die van toelichting worden voorzien door de Sommelier.
per couvert 79,50 U kunt via de website reserveren.
Wij hopen u weer te mogen begroeten bij ons in Het Oude Dykhuys.
Vriendelijke groet, Alfred van Dijk & team

|