SEPTEMBER MENU
met
Culinaire Opties
Met dit drie-gangen keuzemenu kunt u volop genieten van heerlijke gerechten uit onze keuken.
HAMACHI TARTAAR met sojagel en soja panna cotta, wasabi mayonaise, red meat radijs, zeewiersalade en krokant van inktviskroepoek
OF
KALFSLENDE GEBRADEN, dun uitgesneden, geroosterde puntpaprika mayonaise, knoflook croutons, mizuna en rauwe ham
***
IBERICO LENDE met grove mosterd en suikerkorst, taartje van aardappel en hazelnoten, vergeten groenten en saus met eekhoorntjesbrood
OF
DORADE VAN DE PLANCHA, koekjes van gepekelde-citroenrisotto, kleurrijke groenten en saus van langoustines
***
ROOD FRUIT, Bavaroise, framboos gevuld met aceto-balsamico, gel van vlierbessen, rood fruit en ijs van yoghurt en mint
OF
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 7,50 p.p.)
drie gangen 38,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
POMPOENSOEP met gestoofde kwartelbout en kerrieroom 8,50
SNOEKBAARS, bloemkool en gerookte paling 14,50
KALFSWANG bulger, groene asperge, krokantjes en kalfsjus 14,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende kazen van onze kaaswagen 12,50

|