Waar eten genieten is ...

Wijn- en Spijsavond, vrijdag 17 september 2021

WIJN- EN SPIJSAVOND
VRIJDAG 17 SEPTEMBER 2021

Graag nodigen wij u uit voor een avond culinair genieten.
In samenwerking met Kwast wijnkopers uit Nieuw-Vennep organiseren wij een gastronomische wijn- en spijsavond.

De keukenbrigade heeft een heerlijk vijf gangen menu samengesteld.
Hierbij heeft Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers, een passend wijnarrangement samengesteld. Tijdens de avond zal Alfons u informeren over de gekozen wijnen bij elk gerecht.

Het belooft een leerzame maar vooral gezellige en smaakvolle avond te worden!

_____Menu_____

Zalm tartaar,
met kabeljauw in kroepoek gebakken, gel van soja, wasabi mayonaise, red meat radijs, soja boontjes en tuinkers

Truffelrisotto,
gepocheerd ei, paddenstoelen, groene asperge en schuimende saus Hollandaise

Kwartel met broodkrokant overbakken,
met crème van peterselie wortel en witte chocolade, pastinaak en jus van gevogelte en foelie

Gebraden runderlende, pulled sukade en lardo di colonata
op krokante lavas polenta, met caponata van aubergine en jus van kalf en peper

Bavaroise van amandel
schuim van kriekbier, frambozen, merenque, kersensorbet en krokant van amandel

 

79,50 per couvert all-in.
Ontvangst met mousserende wijn 19.00 uur.
Aanvang diner 19.30 uur.

 

Graag tot ziens,
Alfred van Dijk & team

 

Terug