Waar eten genieten is ...

Oktober menu

OKTOBERMENU

TAARTJE VAN HARDER EN HOLLANDSE GARNALEN
met haringkaviaar-mayonaise, dun uitgesneden gemarineerde zalm
en krokant van aardappel

OF

KALFSPASTRAMI EN EENDENLEVER,
gremolata van rucola en mizuna, krokant van zuurdesem,
gepofte tomaatjes en beignet van olijf

***

SCHOL GEROOSTERD MET GAMBA,
kokos-citroen basmati, kleurrijke groenten en saus Tom ka Kai

OF

DIAMANTHAAS EN SUKADE,
aardse groenten, aardappel dragon en jus met grove mosterd

***

BROWNIE,
met crème Chantilly, vanille roomijs, karamelcrème en gekarameliseerde hazelnoten

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 38,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

LAMSBOUILLON
met fijne groenten
8,50

KABELJAUW ONDER CRUMBLE VAN PANCETTA,
geserveerd met zuurkool en jus van kalf en rauwe ham
14,50

KWARTEL
overbakken met brood croutons, pastinaak, crème van peterseliewortel en witte chocolade
en saus van gevogelte en foelie
14,50

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
14,50

Terug