WILDSEIZOEN IN HET OUDE DYKHUYS
Buiten koelt het al weer flink af. De herfst is begonnen en de openhaard in het restaurant staat weer gezellig aan. De herfst, voor ons het moment om met de mooiste producten een heerlijk menu samen te stellen met daarbij smaakvolle wijnen. Komt u ook genieten van het herfst-wildmenu tijdens een lunch of diner?
Voor de liefhebbers van wild hebben wij een vijf gangen seizoensmenu samengesteld. Daarnaast is de a la carte kaart aangepast met nieuwe gerechten.
___Herfst - Wildmenu___
Reeham met mousse van eendenlever, filodeeg, compote van vossenbessen, tapenade van eekhoorntjesbrood mosterdsla en chips van truffelaardappel
Fazanten ragout onder korstdeeg gebakken
Wild zwijn (pulled porc style) in rauwe ham, geserveerd met aardappelmosterd puree, zuurkool, en jus van gerookt spek
Gebraden hertenfilet taartje van appel en rode kool, aardappelgnocchi, bitterbal van hertenstoof en jus van specerijen
Marquise van pure chocolade, kruidnagel, karamel en kastanje waarbij panna cotta van vanille, sabayon van marsala, gel van bloedsinaasappel en ijs van banaan
OF
KAASPLATEAU: een assortiment van Europese boerenkazen met garnituren (7,50 supplement per couvert)
per couvert 57,50
___Aanbevolen wijnen___
Begeleidend wijnarrangement Per glas 8,50 / per half glas 4,50
Aanbevolen rode wijn: De Visu 2020, syrah 229, Languedoc, Frankrijk Per glas 7,75 / per fles 35,00
Dit smaakvolle menu is te bestellen vanaf woensdag 27 oktober 2021.

|