Waar eten genieten is ...

November menu

NOVEMBER MENU

TARTAAR VAN KING-FISH
rijst crisps, gel van soja en sambai azijn, wasabi-vliegviseitjes en krokante garnaaltjes

OF

PATE VAN WILD EN PADDENSTOELEN,
chutney van pompoen en zoete ui, geroosterd pompoen- brioche brood
en gel van cranberries

***

KABELJAUW EN GEROOKTE ZALM,
risotto-gepekelde citroen koekjes, aardse groenten en saus van witte wijn

OF

PARELHOENDER,
zuurkool in rauwe ham, puree taartje van aardappel en mosterd en romige saus van foelie

***

DRIELUIK VAN CHOCOLADE EN CITRUS,
warm taartje van pure chocolade en sinaasappel, crème brulee van witte chocolade en
citroen en ijs van karamel chocolade met mineola

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 38,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

KREEFTENSOEP
met ravioli met kreeft en cognacroom
12,50

SCHOL-PANCETTA,
met capponata van aubergine en rijk gevulde dressing
van kalamata olijven en aceto-balsamico
13,50

KWARTEL
overbakken met brood croutons, pastinaak, crème van peterseliewortel
en saus van gevogelte en foelie
14,50

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
14,50

Terug