Waar eten genieten is ...

WIJN- EN SPIJS DÉJEUNER DÎNATOIRE

WIJN- EN SPIJS DÉJEUNER DÎNATOIRE
zondag 28 november 2021

Op zondag 28 november a.s. organiseren wij een Wijn- en Spijs Déjeuner Dînatoire.
Doordat het restaurant om 20.00 uur moet sluiten, hebben wij ervoor gekozen dit evenement te laten beginnen om 14.30 uur.

Chef-kok-eigenaar Alfred van Dijk heeft met de keukenbrigade een heerlijk menu samengesteld met ingrediënten van het herfst seizoen.
Sommelier Daan Kruik en zijn brigade schenken bij de gerechten zorgvuldig gekozen wijnen,
die van toelichting worden voorzien.
Wij kijken uit naar uw komst!

_____Menu_____

Avocado en Hollandse garnalen,
papadum, salsa van tomaat, olijven en basilicum,
neustong en geroosterde coquille


Zeebaars ingestoken met gerookte paling
waarbij zuurkool ingerold met rauwe ham en kalfsjus getrokken met spek


Ravioli van fazant
met Bloemendaalse gele, gebakken bundelzwam,
gesmolten eendenlever en saus met foelie


Hertenrugfilet
met aardappelgnocchi, hertenstoof, gekarameliseerd appeltje, gelei van rodekool
en jus met kruidkoek en specerijen


Wentelteef met karmozijnpeer,
ijs van steranijs, sabayon van Marsala en crumble met kaneel


79,50 per couvert all-in.
Ontvangst met mousserende wijn 14.30 uur.
Aanvang Déjeuner Dînatoire 15.00 uur.


U kunt hier reserveren.

Met vriendelijke groet,

Alfred van Dijk & team


Terug