Waar eten genieten is ...

December menu

DECEMBER MENU

ROGVLEUGEL GEROOSTERD,
Hollandse garnalen, rood en witlof, appel en romige dressing met limoen

OF

HERFSTSALADE,
fazant, eendenlever, bundelzwam en aardappelchips

***

ZEEWOLF MET VULLING VAN GAMBA,
dragon kruim, kleurrijke groenten en saus van Pernod

OF

KALFSLENDE EN SUCADE,
mini boleet, rode kool gel, Bloemendaals gele en jus van mosterd

***

BROWNIE,
compote van abrikoos, kokosmousse en ijs van kaneel

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 38,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

KREEFTENSOEP,
ravioli met kreeft en cognac-room
12,50

KABELJAUW IN RAUWE HAM,
zuurkool en jus van kalf
13,50

KONIJN,
risollo, groene asperge, chorizo en laurier saus
13,50

KAASPLATEAU
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
12,50

Terug