Waar eten genieten is ...

Wijn & Spijs evenementen

___Wijn & Spijs evenementen___

In maart organiseren we een tweetal Wijn & Spijs evenementen.
Op vrijdag 11 maart organiseren we de avond met medewerking van Alfons Kiljan.
Hij zal de te schenken wijnen van informatie voorzien.
Op zondagmiddag 13 maart zal sommelier Daan Kruik de gekozen wijnen toelichten.
Het beloven leerzame, smakelijke en gezellige evenementen te worden.

Wijn & Spijsavond in samenwerking met Kwast Wijnkopers:
Vrijdag 11 maart 2022
Ontvangst: 19.00 uur
Start diner: 19.30 uur

Wijn & Spijsmiddag verzorgd door sommelier Daan Kruik:
Zondag 13 maart 2022
Ontvangst: 12.30 uur
Start Lunch: 13.00 uur

Het menu is als volgt voor u samengesteld:

Wijn & Spijs menu

Amuse:
Zacht gegaard eidooier,
met salade van eiwit, schuim van aardappel en krokantjes van aardappel

Paté van eendenlever
krokant gebakken kwartelborst, appel compote en stroop

Geroosterde kingfish,
soja, tartaar van kingfish en hartige sesam kletskop

Iberico wang en ham
met knolselderij en truffel

Lamsrib
curry van de bout en vadouvan saus

Vanille bavaroise
met gemarineerde ananas, bergamot merenque, ananas, duindoornbes gel
en in gin gemarineerde komkommer

Per couvert 79,50

Wij hopen u weer te mogen begroeten bij ons in Het Oude Dykhuys.

Vriendelijke groet,
Alfred van Dijk & team

Terug