Waar eten genieten is ...

Aprilmenu

APRILMENU

MULFILET,
little gem, rauwe ham, avocado en krokant van kelpwier

OF

LAMSPASTRAMI,
basilicum, tomaat, aceto balsamico, Manchego en krokant van filodeeg

***

TONGSCHAR OVERBAKKEN MET ZUURDESEM,
rivierkreeftstaartjes, kleurrijke groenten en saus van kreeft

OF

PARELHOENDER,
peterseliewortel crème, croutons en chips, suikerboontjes, bospeen
en jus met ras el hanout

***

PANNA COTTA VAN KARDEMOM
frambozen espuma, sorbet van sinaasappel en
macaron met witte chocolade en dragon

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 39,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

SOEP VAN POMPOEN EN GARNALEN,
met garnituur van Hollandse garnalen en bosui
9,50

GEROOSTERDE DORADE,
algenpoeder, risottokoekje, lamsoor en saus van witte wijn
13,50

TORTELLINI VAN GANZENLEVER,
gebakken paddenstoelen en saus van truffel
16,00

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
15,50

Terug