APRILMENU
MULFILET, little gem, rauwe ham, avocado en krokant van kelpwier
OF
LAMSPASTRAMI, basilicum, tomaat, aceto balsamico, Manchego en krokant van filodeeg
***
TONGSCHAR OVERBAKKEN MET ZUURDESEM, rivierkreeftstaartjes, kleurrijke groenten en saus van kreeft
OF
PARELHOENDER, peterseliewortel crème, croutons en chips, suikerboontjes, bospeen en jus met ras el hanout
***
PANNA COTTA VAN KARDEMOM frambozen espuma, sorbet van sinaasappel en macaron met witte chocolade en dragon
OF
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 7,50 p.p.)
drie gangen 39,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
SOEP VAN POMPOEN EN GARNALEN, met garnituur van Hollandse garnalen en bosui 9,50
GEROOSTERDE DORADE, algenpoeder, risottokoekje, lamsoor en saus van witte wijn 13,50
TORTELLINI VAN GANZENLEVER, gebakken paddenstoelen en saus van truffel 16,00
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 15,50

|