MEIMENU
SALADE NICOISE, tonijn, Frans boontje, little gem, rode ui, aardappel, tomaat, olijf en ansjovis
OF
EENDENBORST, gebraden, dun uitgesneden geserveerd met framboos, biet, eendenlever en mizuna
***
ZEEBRASEM GEROOSTERD, geserveerd met kokos-basmati rijst, chutney van mango, knapperige peultjes en schuim van tom kha kai
OF
RUNDERLENDE, voorjaarsgroenten, gepofte aardappel met Parmezaanse kaas en jus van kalf, tomaat en basilicum
***
HOLLANDSE AARDBEIEN, amandelkorstdeeg, gele room en vanille roomijs
OF
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 7,50 p.p.)
drie gangen 39,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
SOEP VAN HOLLANDSE ASPERGES, met garnituur van asperge, gerookte zalm en lente ui 9,50
MINI FLAMANDE, Hollandse asperge, ham, ei, aardappel en boterjus 13,50
GAMBA EN COQUILLE, lamsoren, zeekraal, risotto en saus van kreeft 14,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 15,50

|