Waar eten genieten is ...

Meimenu

MEIMENU

SALADE NICOISE,
tonijn, Frans boontje, little gem, rode ui, aardappel, tomaat, olijf en ansjovis

OF

EENDENBORST,
gebraden, dun uitgesneden geserveerd met framboos, biet, eendenlever en mizuna

***

ZEEBRASEM GEROOSTERD,
geserveerd met kokos-basmati rijst, chutney van mango, knapperige peultjes
en schuim van tom kha kai

OF

RUNDERLENDE,
voorjaarsgroenten, gepofte aardappel met Parmezaanse kaas
en jus van kalf, tomaat en basilicum

***

HOLLANDSE AARDBEIEN,
amandelkorstdeeg, gele room en vanille roomijs

OF

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 39,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

SOEP VAN HOLLANDSE ASPERGES,
met garnituur van asperge, gerookte zalm en lente ui
9,50

MINI FLAMANDE,
Hollandse asperge, ham, ei, aardappel en boterjus
13,50

GAMBA EN COQUILLE,
lamsoren, zeekraal, risotto en saus van kreeft
14,50

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
15,50

Terug