Waar eten genieten is ...

Riesling & Pinot menu 2022

____RIESLING & PINOT MENU 2022____


Zalm, dun uitgesneden en lauw warm geserveerd
op Hollandse asperge met dressing van haringkuit, zalm eitjes en bieslook
waarbij krokant van aardappel

Weingut Reuter-Dusemund 2020, riesling QbA trocken, Mosel, Duitsland


Tamme eendenborst met bitterbal van de bout,
rode biet, gekaramelliseerd witlofje, bimi met pompoenpit en jus met piment d’ésplette

Bergdolt 2018, pinot noir trocken, Pfalz, Duitsland


Wilde perzik, gepocheerd
geserveerd met verse framboosjes, boeren yoghurtijs, marsepein en sabayon van vanille

Bretz 2019, scheurebe d’rechtolscheimer petersbergd’ spätlese, Pradikatswein, Rheinhessen, Duitsland

per couvert 50,00

Vrijdag 3 juni t/m zondag 19 juni 2022

Terug