Waar eten genieten is ...

Aspergemenu

Het Witte Goud

De Hollandse asperges zijn er weer.
De Keukenbrigade heeft hier de meest smaakvolle gerechten mee gecreëerd.
Vanaf vrijdag 13 mei staat het seizoensmenu in het teken van de asperge,
het "Hollandse Witte Goud".
Wij hopen u graag te mogen verwelkomen om van deze gerechten te komen genieten.

Aspergemenu

Tartaar van gerookte zalm met topping van ei en asperge,
fijne salade en krokant van zuurdesem en aardappel

Aspergesoep onder cappuccinoschuim
en crumble van rauwe ham
met garnituur van asperge en lente-uin

Gamba’s in tempura gebakken,
geserveerd op geroerbakte asperges, begeleid door een dressing van soja en sesam

Kalfslende geserveerd met ragout van Hollandse asperges,
champignon en kalfszwezerik, krokant korstdeeg en jus van kalf

Optioneel:

Kaasplateau van Europese boerenkazen
met garnituren

Chiboust van vanille met framboosjes,
gel van Cava, texturen van basilicum en ijs van yoghurt

Per couvert vijf gangen 59,50
Inclusief kaasplateau per couvert 75,00

Terug