Het Witte Goud
De Hollandse asperges zijn er weer. De Keukenbrigade heeft hier de meest smaakvolle gerechten mee gecreëerd. Vanaf vrijdag 13 mei staat het seizoensmenu in het teken van de asperge, het "Hollandse Witte Goud". Wij hopen u graag te mogen verwelkomen om van deze gerechten te komen genieten.
Aspergemenu
Tartaar van gerookte zalm met topping van ei en asperge, fijne salade en krokant van zuurdesem en aardappel
Aspergesoep onder cappuccinoschuim en crumble van rauwe ham met garnituur van asperge en lente-uin
Gamba’s in tempura gebakken, geserveerd op geroerbakte asperges, begeleid door een dressing van soja en sesam
Kalfslende geserveerd met ragout van Hollandse asperges, champignon en kalfszwezerik, krokant korstdeeg en jus van kalf
Optioneel:
Kaasplateau van Europese boerenkazen met garnituren
Chiboust van vanille met framboosjes, gel van Cava, texturen van basilicum en ijs van yoghurt
Per couvert vijf gangen 59,50 Inclusief kaasplateau per couvert 75,00
|