Waar eten genieten is ...

Wijn & Spijs evenementen

_____Wijn & Spijs evenementen_____

In juni organiseren we een tweetal Wijn & Spijs evenementen.
Op vrijdag 17 juni organiseren we de avond met medewerking van Alfons Kiljan.
Hij zal de te schenken wijnen van informatie voorzien.
Op zondagmiddag 19 juni zal sommelier Daan Kruik de gekozen wijnen toelichten.
Het beloven leerzame, smakelijke en gezellige evenementen te worden.

Wijn & Spijsavond in samenwerking met Alfons Kiljan van Kwast Wijnkopers:
Vrijdag 17 juni 2022
Ontvangst: 19.00 uur
Start diner: 19.30 uur

Wijn & Spijsmiddag verzorgd door sommelier Daan Kruik:
Zondag 19 juni 2022
Ontvangst: 12.30 uur
Start Lunch: 13.00 uur

Het menu is als volgt voor u samengesteld:

Wijn & Spijs menu

Caesar salade
Romeinse sla, zongedroogde tomaatjes, licht gerookte hoender,
ansjovis, Parmezaanse kaas en croutons

Zalm, dun uitgesneden en lauw warm geserveerd
op Hollandse asperge met dressing van haringkuit, zalm eitjes en bieslook
waarbij krokant van aardappel

Geroosterde mulfilet
op citroen-basmati, met zilte groenten, Zeeuwse mosseltjes en saus van safraan

Bavette van de barbecue
met rozenvall aardappel, groene asperge, zoete paprika en chimichurri

Chiboust van yoghurt
waarbij framboosjes gemarineerd met hibiscus, merenque,
schuim van cassisbessen en ijs van crème fraîche en roze peper

Per couvert 82,50
U kunt via de website reserveren.

Wij hopen u weer te mogen begroeten bij ons in Het Oude Dykhuys.

Met vriendelijke groet,

Alfred van Dijk & team

Terug