_____Wijn & Spijs evenementen_____
In juni organiseren we een tweetal Wijn & Spijs evenementen. Op vrijdag 17 juni organiseren we de avond met medewerking van Alfons Kiljan. Hij zal de te schenken wijnen van informatie voorzien. Op zondagmiddag 19 juni zal sommelier Daan Kruik de gekozen wijnen toelichten. Het beloven leerzame, smakelijke en gezellige evenementen te worden.
Wijn & Spijsavond in samenwerking met Alfons Kiljan van Kwast Wijnkopers: Vrijdag 17 juni 2022 Ontvangst: 19.00 uur Start diner: 19.30 uur
Wijn & Spijsmiddag verzorgd door sommelier Daan Kruik: Zondag 19 juni 2022 Ontvangst: 12.30 uur Start Lunch: 13.00 uur
Het menu is als volgt voor u samengesteld:
Wijn & Spijs menu
Caesar salade Romeinse sla, zongedroogde tomaatjes, licht gerookte hoender, ansjovis, Parmezaanse kaas en croutons
Zalm, dun uitgesneden en lauw warm geserveerd op Hollandse asperge met dressing van haringkuit, zalm eitjes en bieslook waarbij krokant van aardappel
Geroosterde mulfilet op citroen-basmati, met zilte groenten, Zeeuwse mosseltjes en saus van safraan
Bavette van de barbecue met rozenvall aardappel, groene asperge, zoete paprika en chimichurri
Chiboust van yoghurt waarbij framboosjes gemarineerd met hibiscus, merenque, schuim van cassisbessen en ijs van crème fraîche en roze peper
Per couvert 82,50 U kunt via de website reserveren.
Wij hopen u weer te mogen begroeten bij ons in Het Oude Dykhuys.
Met vriendelijke groet,
Alfred van Dijk & team

|