JULI MENU
CEVICHE VAN RED SNAPPER met venkel, zoetzure groenten en krokant van kelpwier
OF
KALFSLENDE VAN DE BARBECUE, dun uitgesneden op frisse salade waarbij rauwe ham, gedroogde tomaten, olijven, pesto en krokant van Parmezaanse kaas
***
PARELHOENDER geserveerd met frisse choggia biet, mais, crème van pastinaak en witte chocolade en jus met vadouvan
OF
TONGSCHAR MET PANCETTA VAN DE PLANCHA, caponata van aubergine, quinoa en dressing van aceto balsamico
***
CITROENTAART met gebrand eiwitschuim, frambozen, en ijs van yoghurt overgoten met sabayon van limoncello
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 7,50 p.p.)
drie gangen 39,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
LAMSBOUILLON, met garnituur van fijne groenten 8,00
GEGRILDE ZEEBAARS, risotto, lamsoren, tomatendressing 14,50
GEPOCHEERD EI (V) groene asperge, paddenstoelen, truffel, Hollandaise saus en aardappelkaantjes 14,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 15,50

|