Waar eten genieten is ...

Juli menu

JULI MENU

CEVICHE VAN RED SNAPPER
met venkel, zoetzure groenten en krokant van kelpwier

OF

KALFSLENDE VAN DE BARBECUE,
dun uitgesneden op frisse salade waarbij rauwe ham, gedroogde tomaten, olijven,
pesto en krokant van Parmezaanse kaas

***

PARELHOENDER
geserveerd met frisse choggia biet, mais, crème van pastinaak en witte chocolade
en jus met vadouvan

OF

TONGSCHAR MET PANCETTA VAN DE PLANCHA,
caponata van aubergine, quinoa en dressing van aceto balsamico

***

CITROENTAART
met gebrand eiwitschuim, frambozen,
en ijs van yoghurt overgoten met sabayon van limoncello

OF

KAASPLATEAU,
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 39,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

LAMSBOUILLON,
met garnituur van fijne groenten
8,00

GEGRILDE ZEEBAARS,
risotto, lamsoren, tomatendressing
14,50

GEPOCHEERD EI (V)
groene asperge, paddenstoelen, truffel, Hollandaise saus en aardappelkaantjes
14,50

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
15,50

Terug