AUGUSTUSMENU
HAMACHI TARTAAR (GEELVINMAKREEL) met sojagel en soja panna cotta, wasabi mayonaise, red meat radijs, zeewiersalade en krokant van inktviskroepoek
OF
KALFSPASTRAMI, dun uitgesneden op krop sla, geroosterde puntpaprika mayonaise, knoflook croutons, rode mizuna en groene asperge tips
***
DORADE GEROOSTERD, koekjes van gepekelde-citroenrisotto, zomergroenten en saus van strandkrabben
OF
IBERICO LENDE onder suikerkorst, waarbij taartje van aardappel en mosterd, kleurrijke groenten en jus met vadouvan
***
ROOD FRUIT, bavaroise van aardbeien, framboos gevuld met aceto-balsamico, merenque, coulis, vers rood fruit en ijs van crème fraîche
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 7,50 p.p.)
drie gangen 39,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
KREEFTENSOEP, met Hollandse garnalen 13,50
KABELJAUWRUG, RAUWE HAM, parelgort en bimi 14,50
KWARTEL ONDER BROODKROKANT peterseliewortel, witte chocolade en saus van foelie 14,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 15,50

|