SEPTEMBERMENU
HEILBOT PATÉ EN GEROOKTE ZALM met crème fraîche, haringkuit, zoetzure gebrande prei, wortel met sherry azijn en hartige tuille
OF
TARTAAR VAN DIAMANTHAAS, schuim van piccalilly, fijne groentes in het zuur, crumble van mosterd en crostini van zuurdesem
***
ROGVLEUGEL GEROOSTERD, mosselen, tagliatelle, lamsoren en saus van strandkrabben
OF
PARELHOEN met paddenstoelen onder de huid, croutons, peterseliewortel crème, suikerboontjes, bospeen en saus van foelie
***
YOGHURT, THEE EN ROOD FRUIT, bavarois, gel, saus, marshmallow, coulis, espuma, vers rood fruit en ijs van frambozen en combucha
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 7,50 p.p.)
drie gangen 39,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
LAMSBOUILLON, met fijne groenten en krokante kaasstengel 9,50
SCHOL PANCETTA, caponata van aubergine en dressing van olijven en aceto balasamico 13,50
KALFSSUKADE, curry van pompoen, chips van aardappel en spicy jus van kalf 13,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 15,50

|