Waar eten genieten is ...

Wijn & Spijsavond 30 september 2022

_____Wijn & Spijsavond_____
30 september 2022

We gaan weer een gezellige avond organiseren, dat wordt dus weer een avond culinair genieten.
In samenwerking met Kwast wijnkopers uit Nieuw-Vennep organiseren wij een
gastronomische wijn en spijsavond.

Onze keukenbrigade heeft een heerlijk vijf gangen menu samengesteld en
hierbij heeft Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers, een passend wijnarrangement gekozen.
Tijdens de avond zal Alfons u alles vertellen over de gekozen wijnen bij elk gerecht.

Het belooft een leerzame maar vooral gezellige en smaakvolle avond te worden!
Het menu is als volgt voor u samengesteld:

PIJLSTAARTINKTVIS
met vulling van kalf waarbij gedroogde pomodori tomaat, krokant koekje van zwarte olijven
en fris aangezuurde komkommer.

KABELJAUW
op lage temperatuur gegaard, geserveerd met krokante ham, chips van aardappel,
crème van peterselie wortel, linzen en jus van kalf

COQUILLE, GAMBA EN BUIKSPEK
met prei en schuimende saus van kerrie

BARBARIE EENDENBORST,
bitterbal van de bout, biet texturen, en jus van bieten, rode wijn en sereh

KOFFIE-MASCARPONE TAARTJE,
vijg met honing en aceto-balsamico, schuim van karamel en ijs van noten

all-in per couvert 82,50
U kunt via de website reserveren.

Wij hopen u weer te mogen begroeten bij ons in Het Oude Dykhuys.

Wij ontvangen u graag om 19.00 uur voor een aperitief en een amuse en zullen om 19.30 uur starten met het uitserveren van het eerste gerecht van het menu.

Met vriendelijke groet,

Alfred van Dijk & team

Terug