_____Wijn & Spijsavond_____ 30 september 2022
We gaan weer een gezellige avond organiseren, dat wordt dus weer een avond culinair genieten. In samenwerking met Kwast wijnkopers uit Nieuw-Vennep organiseren wij een gastronomische wijn en spijsavond.
Onze keukenbrigade heeft een heerlijk vijf gangen menu samengesteld en hierbij heeft Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers, een passend wijnarrangement gekozen. Tijdens de avond zal Alfons u alles vertellen over de gekozen wijnen bij elk gerecht.
Het belooft een leerzame maar vooral gezellige en smaakvolle avond te worden! Het menu is als volgt voor u samengesteld:
PIJLSTAARTINKTVIS met vulling van kalf waarbij gedroogde pomodori tomaat, krokant koekje van zwarte olijven en fris aangezuurde komkommer.
KABELJAUW op lage temperatuur gegaard, geserveerd met krokante ham, chips van aardappel, crème van peterselie wortel, linzen en jus van kalf
COQUILLE, GAMBA EN BUIKSPEK met prei en schuimende saus van kerrie
BARBARIE EENDENBORST, bitterbal van de bout, biet texturen, en jus van bieten, rode wijn en sereh
KOFFIE-MASCARPONE TAARTJE, vijg met honing en aceto-balsamico, schuim van karamel en ijs van noten
all-in per couvert 82,50 U kunt via de website reserveren.
Wij hopen u weer te mogen begroeten bij ons in Het Oude Dykhuys.
Wij ontvangen u graag om 19.00 uur voor een aperitief en een amuse en zullen om 19.30 uur starten met het uitserveren van het eerste gerecht van het menu.
Met vriendelijke groet,
Alfred van Dijk & team

|