Waar eten genieten is ...

Najaar in Het Oude Dykhuys

Najaar in Het Oude Dykhuys

We kijken met veel plezier terug op een mooie zomer, waar we veel gasten konden laten genieten van smaakvolle gerechten en de fijne ambiance van het terras en het restaurant.
Nu het najaar in aantrede is hebben wij voor u een menu samengesteld met bijpassende producten van dit seizoen. Vanaf woensdag 21 september kunt u genieten van dit gastronomische menu, dat als volgt is samengesteld.

_____NAJAARSMENU_____

Gravad Lax,
met venkelsalade, bitterbal van Hollandse garnalen
en mayonaise met limoen

Snoekbaars licht gepekeld en geroosterd,
frisse zuurkool, krokant spek, aardappel en jus van kalf

Gepocheerde ei,
truffel risotto, paddenstoelen, groene asperge, eekhoorntjesbrood poeder
en saus Hollandaise

Gebraden lende van Beemsterland varken en gestoofde wang,
rouleau van Bloemendaals gele, aardappel/kastanje
en jus met hazelnoot

Panna cotta van kaneel,
schuim van kriekbier, sorbet van kersen,
rode bieten merenque en amandel krokant

Per couvert 64,50
uitgebreid met kaasplateau 77,50 per couvert
wijnarrangement per glas 8,50
wijnarrangement per half glas 4,50

U kunt reserveren via de website.

Graag tot ziens in Het Oude Dykhuys.

Alfred van Dijk & Team

Terug