Najaar in Het Oude Dykhuys
We kijken met veel plezier terug op een mooie zomer, waar we veel gasten konden laten genieten van smaakvolle gerechten en de fijne ambiance van het terras en het restaurant. Nu het najaar in aantrede is hebben wij voor u een menu samengesteld met bijpassende producten van dit seizoen. Vanaf woensdag 21 september kunt u genieten van dit gastronomische menu, dat als volgt is samengesteld.
_____NAJAARSMENU_____
Gravad Lax, met venkelsalade, bitterbal van Hollandse garnalen en mayonaise met limoen
Snoekbaars licht gepekeld en geroosterd, frisse zuurkool, krokant spek, aardappel en jus van kalf
Gepocheerde ei, truffel risotto, paddenstoelen, groene asperge, eekhoorntjesbrood poeder en saus Hollandaise
Gebraden lende van Beemsterland varken en gestoofde wang, rouleau van Bloemendaals gele, aardappel/kastanje en jus met hazelnoot
Panna cotta van kaneel, schuim van kriekbier, sorbet van kersen, rode bieten merenque en amandel krokant
Per couvert 64,50 uitgebreid met kaasplateau 77,50 per couvert wijnarrangement per glas 8,50 wijnarrangement per half glas 4,50
U kunt reserveren via de website.
Graag tot ziens in Het Oude Dykhuys.
Alfred van Dijk & Team

|