NOVEMBERMENU
FOREL, LICHT GEROOKT, mierikswortel crème, grote garnalen, kelpwier, salade van Opperdoes en appel
OF
WILDZWIJN PASTRAMI kropsla, paddenstoeltjes, rozenbottel en gestoofde nek
***
SCHELVIS, met mosterd, dille en gerookte zalm, kleur rijke groenten en schuimende Hollandaise saus
OF
PARELHOENDER met zuurkool in spek, puree van aardappel en saus van gevogelte en foelie
***
CHIBOUST VAN VANILLE, gepocheerde vijg, bonbon van witte chocolade, sorbet en gel van bloedsinaasappel
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 7,50 p.p.)
drie gangen 41,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
WILDBOUILLON, met paddenstoelen en bosui 8,50
TONGSCHAR, KREEFT, LARDO biet texturen en blanke botersaus 15,50
ROODPOOTPATRIJS, Bloemendaalse gele, krokant spek en saus met laurier 15,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 15,50

|