Waar eten genieten is ...

Novembermenu

NOVEMBERMENU

FOREL, LICHT GEROOKT,
mierikswortel crème, grote garnalen, kelpwier, salade van Opperdoes en appel

OF

WILDZWIJN PASTRAMI
kropsla, paddenstoeltjes, rozenbottel en gestoofde nek

***

SCHELVIS,
met mosterd, dille en gerookte zalm, kleur rijke groenten en schuimende Hollandaise saus

OF

PARELHOENDER
met zuurkool in spek, puree van aardappel en saus van gevogelte en foelie

***

CHIBOUST VAN VANILLE,
gepocheerde vijg, bonbon van witte chocolade, sorbet en gel van bloedsinaasappel

OF

KAASPLATEAU,
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 41,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

WILDBOUILLON,
met paddenstoelen en bosui
8,50

TONGSCHAR, KREEFT, LARDO
biet texturen en blanke botersaus
15,50

ROODPOOTPATRIJS,
Bloemendaalse gele, krokant spek en saus met laurier
15,50

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
15,50

Terug